Over ons

Organisatie Dag van de Achterhoekse Popmuziek

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek brengt Achterhoekse locaties en artiesten samen en presenteert dit onder één paraplu. Wat begon als een spetterende avond op één locatie is inmiddels uitgegroeid tot een evenement verspreid over meer dan dertig locaties met honderden deelnemers uit de streek.  Met daarnaast een eigen muzikantendag: Muziek Meeting Achterhoek.

Als organisatie willen wij zoveel mogelijk aandacht schenken aan al het talent in de streek. Op deze dag krijgen Achterhoekse muzikanten of kunstenaars die Achterhoekse Popmuziek thema’s verwerken in hun kunst, de gelegenheid om zich live ten gehore te brengen aan een groot publiek of te exposeren op bijzondere locaties die zichzelf als podium presenteren.

Via posters, flyers, social-media en de pers zal er regionaal en landelijk aandacht worden getrokken. Op deze wijze creëert de Dag van de Achterhoekse Popmuziek een groot draagvlak dat elk jaar opnieuw groeit, net zoals de stijgende aanmeldingen van artiesten, locaties én bezoekersaantallen laten zien.

Erik Ramaker (1965)

Medeorganisator

Muziekprogrammeur ▪ Talentmakelaar

Roel Stoltenborg (1984)

Medeorganisator

Musicus ▪ (Pre)productie ▪ Eventmanager