Muziek Meeting Achterhoek

Muziek Meeting Achterhoek 2023

Op zaterdag 11 maart organiseren DRU Poppodium, Amphion Cultuurbedrijf en de Dag van de Achterhoekse Popmuziek de Muziek Meeting Achterhoek. MMA is een gratis dag voor iedereen die zich regelmatig met muziek bezig houdt: van producers tot hiphopartiesten, boekers, managers, podcasters, technici, programmeurs en podia. Alle stijlen worden vertegenwoordigd: van rap tot house en classic tot pop. Gedurende de dag kunnen deelnemers genieten van verschillende paneldiscussies, masterclasses en een afsluitende netwerkborrel.

Programma

Tijdens Muziek Meeting Achterhoek vinden er drie paneldiscussies plaats. Ook is er ruimte voor een muzikale invulling, nog nader te bepalen door de organisatie.

Netwerkborrel

De dag vindt plaats tussen 12:00 – 17:30 en wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Gedurende de borrel hebben deelnemers de kans om na te praten met enthousiaste vakgelijke en aanwezige specialisten. De perfecte kans om jouw netwerk uit te breiden. Tijdens de borrel zijn er korte showcases van Achterhoekse artiesten.

Aanmelden

Aanmelden kan tot op de dag zelf, via de link hiernaast. Alleen dan liggen er voor jou bij binnenkomst twee consumptiebonnen klaar voor de netwerkborrel. Maar je mag ook last minute binnen komen lopen.