Muziek Meeting Achterhoek

Muziek Meeting Achterhoek 2021

GRATIS ENTREE – RESERVEREN VERPLICHT

Op zaterdag 23 oktober organiseren DRU Poppodium, De Nieuwe Oost pop, De Gruitpoort en Dag van de Achterhoekse Popmuziek in De Gruitpoort in Doetinchem een GRATIS dag voor iedereen die zich regelmatig met muziek bezig houdt. Er zijn verschillende paneldiscussies, een feedbackcafe en een afsluitende borrel.

Natuurlijk voor de muzikanten zelf maar ook producers, boekers, managers, podcasters, technici, programmeurs en podia zijn van harte welkom. Kortom iedereen die in de muziekbizz werkt of dat van plan is te gaan doen. Pop, rock, dance, hiphop….alle stijlen zijn vertegenwoordigd.

Paneldiscussies
Tijdens drie paneldiscussies worden verschillende professionals uit de muziekindustrie geïnterviewd en kan het publiek vragen stellen. De panelleden delen hun kennis en geven tips over bijvoorbeeld boekingen, het regelen van optredens, social media voor bands en meer interessante onderwerpen.

Feedback cafe
Daarnaast is er een feedbackcafe  waar je persoonlijk in gesprek kan met organisaties als Poppunt Gelderland, Dag van de Achterhoekse Popmuziek, Gelders Goed, 3voor12 Gelderland, Achterhoekse Band Competitie en vele anderen.

Netwerkborrel
De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Gezellig nog even napraten met vakbroeders en aanwezige specialisten.

Alles onder voorbehoudt van de dan geldende regels omtrent COVID-19.

Neem voor meer informatie of goede plannen contact op met erik.ramaker@dru-industriepark.nl en zet je zelf vast op aanwezig of geïnteresseerd zodat je op de hoogte blijft.

Hierbij een link naar het evenement: