SweetMilk

Genre: Pop / Rock

SweetMilk is een Nederlandse band, vernoemd naar oud-wielrenner Joop Zoetemelk. Deze bescheiden held, mooi van eenvoud verdiend gewoon een bandnaam!
SweetMilk is begonnen in 2017, toen zanger Mike Mendels met zijn songs op bezoek ging bij gitarist en producer Evert Zeevalkink. De samenwerking tussendeze 2 oud-Dinxperloërs pakte erg goed uit, want SweetMilk bestaat nu uit 4 bandleden die er klaar voor zijn om Nederland te veroveren. Meeslepend en intens. Dit karakteriseert de onmiskenbare unieke SweetMilk sound. Muziek met zowel moderne pop, rock als soul invloeden. Songs met dynamische en vooral pakkende vocals! Teksten die onder andere gaan over gevoelens, angsten, twijfels en struggles. Oftewel, zaken waarin iedereen zich kan herkennen. SweetMilk trekt dan ook een breed publiek.

Sinds 2019 bestaat SweetMilk uit 4 bandleden:
Mike Mendels – Vocals
Justin Stuart – Guitar, backing vocals
Mark Braad – Bass, backing vocals
Rogier Sellink – Drums, backing vocals
SweetMilk is compleet and ready to roll!!

De 4 bandleden zijn ervaren en gedreven muzikanten die je kunt kennen van onder andere Trigger, Hooked, The Feel of Free en MiNK DeBAND. SweetMilk zal snel starten met het opnemen van een debuut album. Het doel van SweetMilk is om in 2019 hun eerste album uit te brengen. Ook de 1e single zal niet lang meer op zich wachten! Verder staat er een gezamenlijke tour op de planning! Kortom, er gaat veel gebeuren. Dus houdt ons in de gaten. We hebben er zin in! Hopelijk tot snel!