Marise

Genre: Singer-songwriter

Sinds The Voice Kids (2016) is Marise te zien en te horen op verschillende festivals, poppodia, bruiloftceremonies, besloten feestjes, Lowlands en Mañana Mañana.

Sindsdien schrijft Marise graag haar eigen, altijd Nederlandstalige, nummers over alles wat haar bezighoudt. De rode draad daarin is hoop, want ze bekijkt alles van de positieve kant.

Eind 2017 won Marise de compositiewedstrijd Op weg naar het Nieuwjaarsconcert voor iedereen tot en met 18 jaar. Met haar eigen geschreven nummer Even stil mocht ze vervolgens met het Nederlands Blazers Ensemble op 1 januari 2018 optreden tijdens het nieuwjaarsconcert in het Amsterdams Concertgebouw. Een hele mooie ervaring en vooral vond ze het super tof om haar muziek met anderen te delen.

Marise kan geen noten lezen, maar wel heeft ze de muzikale genen meegekregen van haar ouders. In muziek kan ze volledig haar gevoel kwijt. Bij alles wat er gebeurt, formuleert ze direct zinnen in haar hoofd voor een eventueel nieuw nummer. Daarom volgt ze een opleiding aan de Herman Brood Academie om zichzelf en haar carrière verder te ontwikkelen, want ze wil haar liefde voor muziek heel graag met anderen delen.

Op het podium voelt Marise zich thuis en is ze volledig zichzelf. Haar nummers zijn te vergelijken met de stijl van Roos Blufpand, Wende Snijders en Bazart. Wanneer ze covers speelt, maakt ze daar graag haar eigen versies van. Samen met haar stem, schrijf style en muziek raakt ze vaak de gevoelige snaar bij het publiek.

Afgelopen Juni heeft Marise de finale van Kunstbende gewonnen in de categorie ‘muziek’. Door deze overwinning heeft ze veel mooie prijzen gewonnen en mag ze onderanderen optreden op Mañana Mañana in Vorden en heeft ze afgelopen augustus gespeeld op Lowlands.

 • Locatie

  Arriva trein Zutphen – Winterswijk

  Muziekstudio Sandra Vriese
  Smoddedijk 3
  7054 AC
  Westendorp

 • Datum

  16-11-2019

 • Tijd

  Arriva trein | 11:07 – 11:40

  Muziekstudio Sandra Vriese | 14:00 – 14:30

 • Tickets

  Geldig vervoersbewijs

 • Facebook

  Marise Baak

  Klik HIER voor het Facebook evenement van de trein

  Klik HIER voor het Facebook evenement van Muziekstudio Sandra Vriese