Café de Bocht

Zelhem

Cafe de Bocht is bij uitstek geschikt voor feesten en partijen. Ook kun je er in een kleinere setting jouw feestje houden. Verder worden er regelmatig evenementen georganiseerd. In een gezellige huiselijke sfeer kun je bij mooi weer op ons terras een kop koffie of een drankje gebruiken. Het cafe is ingericht als een bruin cafe en is het er goed toefen.

Unplugged Matters brengt, semi-akoestisch en op geheel eigen wijze een repertoire dat varieert vanaf de jaren zestig tot vandaag. Nummers van de Stones, Coldplay en Mumford and Sons worden afgewisseld met Anouk, Krezip en Janis Joplin en vele anderen.

Wendy Stinissen, een zangeres met een geweldige stem. Eric Berghuis, een percussionist die zijn vak verstaat. John van Zuijlen, die een magische basdrive toevoegd. En Gerrie Evers, een gitarist-zanger met jaren ervaring maakt het de moeite waard Unplugged Matters te zien en te horen.

Wij zijn Handsome Molly een springlevende 4-mans
rock ’n roll formatie uit o.a.Doetinchem,e.o.
en spelen zowel pure, aanstekelijke rock’nroll,soul powerblues als rockballads; de podium-act en uitstraling is energiek en vol passie.

Het repertoire van de band bestaat uit hoofdzakelijk eigen nummers in de stijl van o.a.ZZ Top, Black Crowes,, Rolling Stones,ACDC verder ook wat covers van genoemde bands.
De band is begin 2010 gestart, en bestaat sinds begin 2014 uit de volgende bandleden:

Lody Willemsen drums/backingvocals; Hans Bulten bass/backingvocals ; Frank van der Meijden
sologuitar/backingvocals; Ton Terink leadvocals, guitars.

In deze bezetting wordt er flink aan de weg getimmerd met regelmatig optredens en is er eind 2015 een heuse videoclip van het eigen nummer Sweat Dreams gemaakt en de cd “Fee” met eigen werk uitgebracht .
Verder eind 2017 speciaal voor Serious Request een actie opgezet en daarvoor ook het nummer “Put down the barrel”geschreven en uitgebracht op single met videoclip, hierbij in de Serious Request week 6x in Apeldoorn voor het goede doel gespeeld, inclusief hoofdpodium !