Aannemersbedrijf Westendorp

De Heurne

Tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek treden bij het Aannemersbedrijf Westendorp Explicit Content en Back on Stage op.

Westendorp is een ervaren en deskundig aannemersbedrijf. Dankzij betrouwbaarheid en vakmanschap heeft het bedrijf sinds de oprichting in 1929 een uitstekende reputatie verworven. Drie generaties werkzaam in de bouw, dat is bijna ongekend in een sector die altijd in beweging is. We dragen al ruim 85 jaar in positieve zin bij aan het imago van de bouw, dat betekend duidelijkheid en transparantie in zowel het maken van afspraken als in de omgang met cliënten. Het bedrijf is uitgegroeid tot een erkend bouwbedrijf dat vooral in de mooie Achterhoek, maar ook daarbuiten werkzaam is.

Explicit Content is een pop/rock coverband uit de Achterhoek. Onze oefenruimte is in Olburgen, we komen allemaal uit de omgeving. Wij, dat zijn Bas Schippers ( drums), Dave Gabeler (gitaar), Hans van der Weegen (basgitaar) en Anneliese Brussaard (zang). Ons repertoire varieert van Amy Macdonald tot de Foo Fighter s, van The Golden Earring tot Anouk en van Soundgarden tot Survivor.

Explicit Content is ontstaan na Niesselt Valley Pop 2016 in Olburgen, waar muzi kanten uit de omgeving in wisselende samenstelling een avondvullend program ma verzorgden. Daar hadden we onze eerste podiumervaring en dat beviel goed . We besloten zelf een bandje op te richten. Twee jaar later hebben we een setlist van meer dan 30 nummers, die nog steeds groeit, en daar zijn we best trots op!

Back on stage is een gelegenheidsband, gevormd uit muzikanten die actief zijn in verschillende bands. De band bestaat uit 4 personen; Herman Jansen op drums, Henrie Westerhof op gitaren, Erik Nijman op de bass en Willie te Beest zang.